Gratis E-book(s)

Improversity Impact Model, Onboarding & Didactiek

Jouw stappen naar toepassing en hoog leereffect!

Wij staan voor echte impact. Deze impact maken we over de lijnen van ons Improversity Impact Model. Om cruciale vaardigheden aan te leren hebben wij onze modules: Didactiek en de onboarding toolkit.

Hier is een boel over te vertellen. Dus wat hebben we gedaan? Drie gratis e-books ontwikkeld!
Denk je tijdens het lezen: ‘hier wil ik iets mee?’ Kijk dan bij ons aanbod of plan een match-call met ons in om te bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!

 

Download nu het Improversity Impact Model E-book

In onze IIM blog nemen we je mee in ons model en ons “waarom”. De complexe en vele vraagstukken, de dynamiek waar de L&D sector aan onderhevig is, de uitdagingen die we allemaal kennen en de vele (rand)voorwaarden. In ons model stellen wij dat er tien spaken zijn die in balans moeten zijn om echt leren mogelijk te maken. Is er een uit balans? Dan heeft dat gevolgen voor de rest van de spaken en dus je hele systeem.

Ben je hierdoor geprikkeld en enthousiast geworden en wil je meer weten voordat je met ons aan tafel zit? Zie hier dan ook ons e-book over ons Improversity Impact model. Tip: kijk ook nog even naar ons webinar waarin Lisa je meeneemt in ons model!*

Vul je e-mailadres in en wij sturen hem meteen naar je op!

Privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download nu het Improversity Onboarding E-book

Alle medewerkers moeten blij zijn, moeten blijven en als het kan ook de beste medewerker worden die er ooit heeft bestaan; en dat allemaal door de onboarding. Als een organisatie nog geen onboarding heeft; dan moeten ze het snel hebben. Als een organisatie niet de beste resultaten behaald met de huidige onboarding; dan moet het programma worden verbeterd. Ah, ontwikkeling! Belangrijk!

Wij hebben een trend gezien in al deze ervaringen. Wij hebben zicht op wanneer een onboarding wel werkt, maar ook wanneer het niet werkt. Met de nodige kwaliteitsslagen hebben wij geleerd hoe je onboarding goed kan opzetten, implementeren en levend kan houden; zodat het daadwerkelijk oplossingen biedt tot problemen in jouw organisatie.

Omdat het zo belangrijk is, willen wij onze kennis en ervaring delen in ons E-book. Je kan hiermee zelf aan de slag, maar het linkt ook door naar onze oplossing; de Improversity Onboarding Toolkit.

Vul je e-mailadres in en wij sturen hem meteen naar je op!

Privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download nu het Improversity Didactiek E-book

Wij hebben inmiddels, als L&D experts, veel verschillende vormen van didactiek. Denk aan blended en hybride programma’s, van live naar digitaal leren, trainingen, leerinterventies, intervisies, leertrajecten. Allemaal hadden ze een eigen didactische blauwdruk en een eigen fundering waaruit het programma ontstond. De een ging soepeler dan de ander en vaak was dit te herleiden naar de intake, goede gesprekken, nieuwsgierigheid, kritische houding en het echt goed verbinden van alle informatie aan elkaar.

Deze didactische keuzes zijn cruciaal voor het rendement wat jouw leeractiviteit gaat opleveren. Omdat het zo cruciaal is willen we dit graag met je delen. Wij geloven in een wereld waarin alle leeractiviteiten nut hebben voor de lerende, waar alle lerende altijd er iets uit halen en gemotiveerd zijn om te leren. Daarbij hoort passende didactiek!

Vul je e-mailadres in en wij sturen hem meteen naar je op!

Privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.