Gratis E-book(s)

Sharing is caring!

Hoe kan jij stappen zetten in jouw organisatie?

Wij willen dat jouw L&D afdeling de strategische positie opeist. Dat je aan tafel zit, waar en wanneer dat nodig is. Dat je impact maakt met leren en écht komt tot die kostenvermindering en het behalen van bedrijfsresultaten.

We hebben drie gratis e-books voor je.

  • Ons Improversity Impact Systeem, uitgelegd en daarbij vele tips.
  • Didactiek, dé belangrijke expertise die jij gaat uitstralen als strategische partner.
  • Als laatste sluiten we af met onboarding, het proces wat jij nodig hebt om als organisatie jouw talent aan te trekken, te binden en te behouden!

Denk je tijdens het lezen: ‘hier wil ik iets mee?’ Kijk dan bij ons aanbod of plan een match-call met ons in om te bespreken wat we voor elkaar kunnen doen!

 

Improversity Impact Systeem

Download nu het Improversity Impact Systeem e-book

In onze blog nemen we je mee in het Systeem. De complexe en vele vraagstukken, de dynamiek waar de L&D sector aan onderhevig is, de uitdagingen die we allemaal kennen en de vele (rand)voorwaarden. Ons systeem geeft aan welke elementen je in balans moet brengen, om écht impact te maken en bedrijfsresultaten te behalen.

Vul je e-mailadres in en wij sturen hem meteen naar je op!

Privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Improversity Onboarding

Download nu het Improversity Onboarding E-book

Alle medewerkers moeten blij zijn, moeten blijven en als het kan ook de beste medewerker worden die er ooit heeft bestaan; en dat allemaal door de onboarding. Als een organisatie nog geen onboarding heeft; dan moeten ze het snel hebben. Als een organisatie niet de beste resultaten behaald met de huidige onboarding; dan moet het programma worden verbeterd. Ah, ontwikkeling! Belangrijk!

Wij hebben een trend gezien in al deze ervaringen. Wij hebben zicht op wanneer een onboarding wel werkt, maar ook wanneer het niet werkt. Met de nodige kwaliteitsslagen hebben wij geleerd hoe je onboarding goed kan opzetten, implementeren en levend kan houden; zodat het daadwerkelijk oplossingen biedt tot problemen in jouw organisatie.

Omdat het zo belangrijk is, willen wij onze kennis en ervaring delen in ons E-book. Je kan hiermee zelf aan de slag, maar het linkt ook door naar onze oplossing; de Improversity Onboarding Toolkit.

Vul je e-mailadres in en wij sturen hem meteen naar je op!

Privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Improversity Didactiek

Download nu het Improversity Didactiek E-book

Wij hebben inmiddels, als L&D experts, veel verschillende vormen van didactiek. Denk aan blended en hybride programma’s, van live naar digitaal leren, trainingen, leerinterventies, intervisies, leertrajecten. Allemaal hadden ze een eigen didactische blauwdruk en een eigen fundering waaruit het programma ontstond. De een ging soepeler dan de ander en vaak was dit te herleiden naar de intake, goede gesprekken, nieuwsgierigheid, kritische houding en het echt goed verbinden van alle informatie aan elkaar.

Deze didactische keuzes zijn cruciaal voor het rendement wat jouw leeractiviteit gaat opleveren. Omdat het zo cruciaal is willen we dit graag met je delen. Wij geloven in een wereld waarin alle leeractiviteiten nut hebben voor de lerende, waar alle lerende altijd er iets uit halen en gemotiveerd zijn om te leren. Daarbij hoort passende didactiek!

Vul je e-mailadres in en wij sturen hem meteen naar je op!

Privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.