Over Improversity

Productievere individuen, beter-presterende teams en behoud van talent

door een L&D-aanpak met lef.

Je hebt de leiding over een organisatie van enkele honderden mensen. Mensen die teams vormen, en teams die de organisatie maken voor wat het is. Waar je tegenaan loopt, is onverklaarbaar verlof, een dip in motivatie en prestaties die uitblijven.

Het ‘wat’ is duidelijk, het ‘waarom’ een vraagteken en het ‘hoe op te lossen’ een gigantisch mysterie.

Wat nou als de ware reden iets is waar je waarschijnlijk nooit bij stil hebt gestaan?

Wat als wij zeggen dat je je medewerkers niet genoeg uitdaagt om hun talenten te benutten en kennis te vergroten, omdat dit de reden is achter onnodig verloop en verzuim?

En wat als slordige fouten komen door een gebrek aan trainingen waar je medewerkers wijzer van worden, in plaats van slaperig, waardoor de nodige stijging in prestaties flink verstoppertje speelt?

 

Dit betekend dat de L&D afdeling moet veranderen

Niet op de schop, maar wel anders, beter en slimmer.

Van reactief kant en klare trainingen afvinken, naar leren met lef.

Zodra de L&D-afdeling verandert, pakken ze een strategische positie in.

Vanuit die positie kunnen ze met je meedenken, zodat er met elkaar gekeken wordt naar hoe lastige uitdagingen opgelost kunnen worden op basis van L&D.

Van reactief kant en klare trainingen afvinken, naar leren met lef.

Zodra de L&D-afdeling verandert, pakken ze een strategische positie in. Vanuit die positie kunnen ze met je meedenken, zodat er met elkaar gekeken wordt naar hoe lastige uitdagingen opgelost kunnen worden op basis van L&D.

 

Wij, Improversity, gebruiken ons Improversity Impact Systeem

om te zorgen dat je individuen en teams op een nieuwe, andere en betere manier gaan leren.

Want leren is meer dan gapend naar een Powerpoint-presentatie kijken. Het draait om uitdaging, erkenning en waardering die je individuen en teams vol motivatie in willen zetten om de organisatie door doelstellingen heen te laten denderen.

Niet langer trainingen, uiteraard zuchtend, volgen omdat het moet. Wel nieuwe kennis opdoen omdat je medewerkers dat zelf willen.

Een enorm verschil

Wij zien het als volgt:

Leren is iets onmisbaar voor het individu, de teams en dus ook de organisatie. Want de organisatie is net zo slim als de individu’s erachter.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking ontdekken we samen wat dit voor jouw unieke situatie betekent.

Dat is hoe we van L&D niet langer een kostenpost maken

maar juist een strategische motor vol kennis die de organisatie verder brengt.
WhatsApp Image 2022-06-15 at 6.52.49 PM (1)

We bundelen onze krachten voor het beste resultaat!

Wat brengt Ingrid?

Onze praktische analyticus. Weet vanuit analyse te komen tot de juiste oplossing. Is operationeel en tactisch sterk. Reageert passend bij onverwachte gebeurtenissen en ad hoc handelen is haar tweede natuur. Komt snel tot creatieve en praktische oplossingen. Kan chaos vertalen naar logica en een sterke fundering. Maakt haarzelf eigenaar van het probleem en zorgt dat het geregeld wordt. Zorgt voor een sterke basis en fundering. Geeft haar expertise naadloos over en laat de L&D’ers stralen en tot hun recht komen. Ziet snel en scherp wat op afdeling en individueel niveau nodig is.

Met deze enthousiaste en actiegerichte houding krijgt Ingrid de meest pessimistische medewerker mee; het is aanstekelijk 😉! Creëert leeroplossingen die de gevraagde (of meer) impact hebben en vernieuwend zijn. Ze zet jouw medewerkers aan tot leren en laat jouw organisatie zien dat leren laagdrempelig, soms echt gemakkelijk, dagelijks inzetbaar en leuk is.

ingrid-lisa-2

We bundelen onze krachten voor het beste resultaat!

Wat brengt Lisa?

Onze strategische helikopter. Overziet op meta-niveau, legt verbanden en kan snel de angel halen uit processen, relaties en problemen. Ze werkt zonder oordeel. Vanuit natuurlijke rust kan ze confronterende zaken bespreekbaar maken en draait dit om naar een werkbare situatie voor de betrokkenen. Gaat vol op de verandering en win-wins voor de organisatie. Trekt het leren breder en geeft iedereen inzicht in wat de uitvloeisels zijn voor afdeling, team en individu.

Met een praktische aanpak zorgt ze dat de kern geraakt wordt. Ze verankert de basis, neemt iedereen mee in het verhaal en houdt iedereen op een inspirerende wijze aan boord. Je moet Lisa zeker voor de groep zetten, want met haar charisma komt er gegarandeerd een proces op gang. Ze maakt van elk contactmoment een feest en het liefst een leermoment.