Onze missie

Hi! Wij zijn Ingrid Knuvelder en Lisa van Gils.

Wij zijn Improversity!

Specialisten, architecten, leerguru’s… We kunnen er allerlei namen aan hangen, maar heel simpel; bij ons staat leren centraal. Onze missie is om ons vakgebied de plek te geven die het verdient.

Nieuwsgierig welke plek dat is? L&D zou een plek moeten hebben in de strategie. Een duidelijke pijler in de organisatie. Doelstellingen en focus rondom het leren van medewerkers, en dus ook de experts daarin naar voren schuiven!

Improversity realiseert een strategische positionering van L&D. We verhogen samen het vertrouwen in L&D door de kwaliteit te verhogen, met sprankelende en efficiënte leeractiviteiten met zichtbare impact. We zorgen dat jullie leersysteem past en aansluit bij jullie strategische doelen.

Hierdoor zijn jullie een serieuze speler die je overal bij wil hebben.

Klinkt goed he?

We gaan hier graag verder op in:

Ons vakgebied staat onder druk: er komen jaarlijks veel L&D’ers bij. We zijn geen beschermde sector. We zien echte experts, maar zien ook ervaringsdeskundige die stappen in de wereld van didactiek moeten zetten. Logisch ook en mooi dat mensen doorgroeien! Echter kunnen organisaties niet altijd vertrouwen op de expertise. Daarbij is het lastig dat íedereen wel “iets” van leren af weet! Maar nooit zoveel als wij L&D experts die ons mooie vak van binnen en buiten kennen!

Hoe herkenbaar is dit voor jou?

“Projecten zijn vaak al gestart en wij als L&D worden pas later uitgenodigd, wanneer de keuzes al zijn gemaakt!”
“Er is al besloten dat dit een e-learning moet worden, en daar is wél budget voor”
“De training voelde meer als een presentatie met kennisoverdracht, we zien er te weinig van terug op de werkvloer”.
Hier kunnen we mee stoppen, willen we mee stoppen en is binnen handbereik!
Een strak L&D systeem met een mooie didactische basis. Dat realiseer jij, met Improversity als ondersteuning!

Als jij bovenstaande wil (snappen we): we are what you need!

Met onze brede ervaring en jarenlang verdiepen in dit onderwerp hebben wij ons eigen model ontwikkeld; puur gericht op het L&D systeem in organisaties. We hebben zicht op de succesfactoren en risico’s en gaan jou, jouw afdeling en organisatie helpen om te komen tot leren vanuit de kern, met impact!

Zeg “ja” tegen leren vanuit de kern, met impact!

Met onze ruime ervaring zijn wij de partij om met jou dit avontuur aan te gaan. Het avontuur van het “tillen van L&D” naar het niveau dat het verdient. Nu al nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!
Als je ons nog beter wil leren kennen, lees dan verder; wij stellen ons voor!

 

WhatsApp Image 2022-06-15 at 6.52.49 PM (1)

Waarom Ingrid?

Onze praktische analyticus. Weet vanuit analyse te komen tot de juiste oplossing. Is operationeel en tactisch sterk en een echte ontwikkelaar. Reageert passend bij onverwachte gebeurtenissen en ad hoc handelen is haar tweede natuur. Komt snel tot creatieve en praktische oplossingen. Kan chaos vertalen naar logica en een sterke fundering. Maakt haarzelf eigenaar van het probleem en zorgt dat het geregeld wordt.

Met deze enthousiaste en actiegerichte houding krijgt Ingrid de meest pessimistische medewerker mee; het is aanstekelijk 😉! Creëert leeroplossingen die de gevraagde (of meer) impact hebben en vernieuwend zijn. Ze zet jouw medewerkers aan tot leren en laat jouw organisatie zien dat leren laagdrempelig, soms echt gemakkelijk, dagelijks inzetbaar en leuk is.

ingrid-lisa-2

Waarom Lisa?

Onze strategische helikopter. Overziet op meta-niveau, legt verbanden en kan snel de angel halen uit processen, relaties en problemen. Ze werkt zonder oordeel. Vanuit natuurlijke rust kan ze confronterende zaken bespreekbaar maken en draait dit om naar een werkbare situatie voor de betrokkenen.

Met een praktische aanpak zorgt ze dat de kern geraakt wordt. Ze verankert de basis, neemt iedereen mee in het verhaal en houdt iedereen op een inspirerende wijze aan boord. Je moet Lisa zeker voor de groep zetten, want met haar charisma komt er gegarandeerd een proces op gang. Ze maakt van elk contactmoment een feest en het liefst een leermoment.

Wanneer zijn wij niet de meest optimale partner?

en is het beter om een andere partij te kiezen..

We kunnen en willen veel. We zijn ook transparant. Er zijn een aantal duidelijke game changers voor ons waardoor wij niet aansluiten bij wat jouw organisatie zoekt:

  • Als je recht-toe-recht-aan (e-learning) modules wil. E-learning is meer. Wij maken van e-learning digitaal leren en daarmee een ervaring;
  • Als je ‘u vraagt, wij draaien’ wil. Wij zijn geen makelaars, we zijn architecten. U vraagt, wij onderzoeken;
  • Als je puur kennisgericht wil. Wij weten; kennis is de basis. Maar vaak gaat kennis niet zonder vaardigheid en houding. Er is meer nodig om kennis te laten beklijven. Nieuwsgierig? Vraag ons hoe!
  • Wanneer je niet klaar bent om de shift in leren te maken; als je eigenlijk best tevreden bent met hoe jouw L&D systeem nu staat. Helemaal goed, werk daar dan mee verder. Wanneer je wel denkt dat er aanpassingen nodig zijn; we zijn hier!