Gratis E-book

Improversity Onboarding E-book

met daarin ook een maatwerk oplossing – het Improversity Onboarding Toolkit

Onboarding.. Een term die we inmiddels overal zien en horen. Iedereen moet goed welkom geheten worden, het liefst in een norm warm bad. Alle medewerkers moeten blij zijn, moeten blijven en als het kan ook de beste medewerker worden die er ooit heeft bestaan; en dat allemaal door de onboarding.
Als een organisatie nog geen onboarding heeft; dan moeten ze het snel hebben. Als een organisatie niet de beste resultaten behaald met de huidige onboarding; dan moet het programma worden verbeterd. Ah, ontwikkeling! Belangrijk!

Dit is natuurlijk heel zwart-wit geschetst, maar is wel het beeld wat er rondom onboarding is ontstaan. Veel organisaties sturen hier op en zien onboarding als een probleem voor alle oplossingen. Zeker; goede onboarding lost problemen op. Maar let wel; een goede onboarding.

Download nu het E-book

In al onze jaren als L&D experts hebben wij in meerdere organisaties en sectoren onboarding mogen opzetten, aanpassen en professionaliseren. Wij hebben een trend gezien in al deze ervaringen. Wij hebben zicht op wanneer een onboarding wel werkt, maar ook wanneer het niet werkt. Met de nodige kwaliteitsslagen hebben wij geleerd hoe je onboarding goed kan opzetten, implementeren en levend kan houden; zodat het daadwerkelijk oplossingen biedt tot problemen in jouw organisatie.

Omdat het zo belangrijk is, willen wij onze kennis en ervaring delen in ons E-book. Je kan hiermee zelf aan de slag, maar het linkt ook door naar onze oplossing; de Improversity Onboarding Toolkit.

Vul je e-mailadres in, en wij sturen hem meteen naar je op!

Privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.